Bőrápolás a negyvenes években
A mini beauty sorozatom elérkezett a harmadik, s egyben befejező cikkéhez, melyben a negyvenes éveiket taposó férfiaknak próbálok remek tanácsokkal szolgálni.

Bízom benne, hogy a korábbi cikkekből (itt és itt) már megtanultátok, hogy kellő odafigyeléssel és megelőzéssel már nem lesz akkora baj mire elérkeztek ehhez a ponthoz, mikor betöltitek a negyvenet. Ellenben ha korábban nem figyeltetek oda arcbőrötök frissességére, még ebben a korszakban is pár megfelelő termékkel javítható bőrötök feszessége, bár sokkal több energia befektetésével jár az efféle bőrápolási rutin.



Nem kell megijednetek, mikor majd az egyik napról a másikra megjelennek a szemeitek körül az első ráncok, hiszen nálunk, férfiaknál sokkal gyorsabban és váratlanabbul bukkannak elő, mint a nők esetében. Amikor már megtörtént a változás, a hidratáló krémek abban segítenek, hogy ne legyen ennyire drámai a változás, hanem egy leheletnyi finomsággal évről évre legyetek minél sármasabbak. Természetesen vannak sokkal drasztikusabb kozmetikumok is, melyek állítólag képesek visszafordítani az időt is.



A végére mégy egy nagyon egyszerű, mégis látványos megoldás, a minél rendszeresebb borotválkozás! Gondoltátok volna, hogy borotválkozás alatt, nemcsak a szőrszálaktól válunk meg, hanem az elhalt hámsejtektől is!? Tehát, így sokkal puhább és frissebb lesz az arcbőrötök minden egyes reggeli borotválkozás után.

Forrás: Elle Man

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr127296151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása