OUTFIT #48

Végre megérkezett az igazi nyár, a forróság és a hőség! Bár néha nehéz átvészelni a kánikulát, de pár apró trükkel élvezetesebb lehet e tikkasztó hőség.

 

Amennyiben ti sem szeretnétek városnézés közben rákvörösre égni, az alig takaró atléták helyett, válasszatok egy lazább kötésű lenből szőtt inget, vagy egy könnyedebb hosszú ujjú pólót, ahogy azt én is tettem. Bár elsőre lehet furán hangzik, hogy a 40 fokban atléta helyett praktikusabb egy zártabb darab, ellenben a természetes anyagokból készült ruhák nagyon jól szellőznek, és nem izzadunk bele, mint a műszálas társaikba. Másodjára, a vezető high-fashion márkáknak köszönhetően az elmúlt években vezető tendencia lett, hogy az utcára is variálhatjuk kedvenc fürdő shortunkat. Természetesen, nem arról van szó, hogy ezentúl bátran szaladgálhatunk fecskében az utcán, hanem a kellő hosszúságú shortjainkat, utcai darabokkal kombinálva a hétköznapokon is viselhetjük. Ugyan az idei fürdőruha divat nem sokat változott a tavalyihoz képest, talán még nagyobb szerepet kapnak a minták, én mégis egy letisztult fekete shortot választottam. A szettem egy praktikus hátitáskával, valamint egy kényelmes sportcipővel lett teljes.

 

A fotókért köszönet Molnár Tímeának.
a5_1.jpg
Hosszú ujjú pulóver: H&M
Fürdőnadrág: Tezenis
Póló: H&M
Sportcipő: New Yorker
Napszemüveg: New Look
Hátitáska: Topman 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr677543226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása