CoutureSTYLE 2.0: Pásztor Edina

Örömmel tölt el, főleg ebben a mai Magyarországban, hogy mára barátnőmként mutathatom be nektek Pásztor Edinát, akivel szakmai viszonyunk még évekkel ezelőtt, a Fashionfave magazinnál kezdődött.

Edina, a My Sweetest Heaven bloggerinája, talán elsőként állt ki a magyar divat és a dizájnerek mellett, nem mellesleg rendszeresen népszerűsíti a hazai tervezők legújabb darabjait saját felületén is. A tehetséges lány karriere a tavalyi évben látványos fejlődésnek indult, ugyanis rendszeres visszatérője a hazai magazinok válogatásainak, és több rangos blogger versenyen is döntős volt. Képzeljétek, Marie Claire és a Hungária pezsgő közös street style versenyének döntőjén is Edinával együtt vonultam a kifutón. Na és hogy látja a hazai férfiak öltözködési szokásait egy ízig-vérig stílusos és magabiztos nő, az lentebb máris kiderül.

 115.jpg

 

Mit gondolsz a magyar férfiak öltözködési szokásairól?

Ugyan azt, mint a nők öltözködési szokásairól, hogy nem merik felvállalni magukat és nem lépnek ki a komfortzónájukból. Azt látom, hogy főleg a praktikusság játszik náluk döntő szerepet. A hazai vonalban egyre erősödnek a férfi ruha- és kiegészítőtervezők, érdemes lenne az ő munkájukat is jobban megismerni a férfiaknak és a nőknek is egyaránt.

 

Szerinted mi az a pár alapdarab, ami egyetlen férfi szekrényéből sem hiányozhat?

Zokni, boxer... csak vicceltem. Szeretem ha egy férfi elegáns, így én az inget mondanám, főleg a letisztultabb darabok állnak közelebb hozzám. A nyakkendőt a hétköznapi viseletben viszont már túlzásnak tartom.

desktop.jpg

 

Mi lehet az a plusz, ami a külföldi férfiakat stílusossá teszi, és itthon hiányzik a pasikból?

Erre a válaszom ugyan az, mint az első kérdésére, a merészség. Külföldön jobban felvállalják magukat az emberek, a ruházkodás egyfajta önkifejezés, a kreativitás kiélése, hazánkban pedig egy másodlagos dolog. Fejlődő tendencia mutatkozik az öltözködés terén, de még mindig abban az irányban mozognak az emberek, hogy egységesen öltözzenek, kezd elveszni az egyediség. Aki pedig egyedi, azt érhetik atrocitások. Nyitottabbá kellene válnunk, elfogadóbbá, nem csak az a ruházat terén.

 

Hogyan jellemeznéd a saját stílusodat? Honnan merítsz ötleteket?

Színes, letisztult. Az utóbbi időben szeretem magamat több stílusban kipróbálni, amilyen kedvem van, úgy öltözködöm. Egyszer visszafogott, bájos hölgy vagyok, máskor pedig vadóc, lila hajú lázadó. Szerintem attól jó egy divat blogger, ha kaméleon módjára változtatja a stílusát, hiszen így több olvasóhoz juthat el.

desktop1.jpg

 

Milyen lenne a gardróbod, ha férfi lennél?

Ugyan olyan, mint nőként, rendezett, átlátható, szeretem a darabokat külön csoportokba rakni, mindennek meg van a helye. Természetesen az én fejemben is él az álom gardróbom, mely egy szobát foglal el, de hely hiány miatt ez még lehetetlen.

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr68263558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása