OUTFIT #64

Mivel sosem szeretek nagyon vastag és meleg kabátokat hordani, így a nagy hidegben kedvemre rétegezhetem a dzsekijeimet. 

A legtöbb divattal foglalkozó felületen hetente olvashatunk a megfelelő rétegezésekről, és azok stílusosságáról, nem mellesleg már tőlem is olvashattatok róla, és most meg is mutatom, hogy hogyan is csinálom.  A leárazásokkor mondanom sem kell, hogy én is elcsábultam pár olyan ruhadarabnak, amire nagy szükségem nem volt, ilyen a lentebb látható olajzöld steppelt kabát is. Ellenben a a mostanában tomboló  hidegben épp jól jött, hiszen remekül szolgált egy vastagabb, prémes kabát alatt. A kabátot még évekkel ezelőtt rendeltem - talán az első online rendeléseim közé tartozik -, ez is egy bizonyíték arra, hogy nem kell minden évben ruhatárat cserélni, csak szezononként felfrissíteni a már meglévő darabokat valami friss és divatos termékkel. A felsőruházatom egy klasszikus kék farmerrel egészítettem ki, ellenben a farmer szárának elvarrása hiányzik, így némi stílustöbblettel bír a nadrág. A hidegben még mindig nem ajánlatos bokát villantani, ellenben zoknit annál inkább. Legyen az egy színben passzoló visszafogott darab, vagy egy feltűnően mintás zokni, a lényeg, hogy idén már az sem számít cikinek, ha kivillan a zokni a cipő és a nadrág között.  A szettet egy hatalmas, színben passzoló sállal tettem teljessé.

 

FotóMT - Molnár Tímea

1_9.jpg

Póló: H&M
Steppelt dzseki: Zara
Kabát: Topman
Farmer: Zara
Sál: H&M
Cipő: Massimo Dutti

2_10.jpg

3_10.jpg

4_10.jpg

5_10.jpg

7_4.jpg

6_7.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr918358764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása