OUTFIT #65

Korábban már olvashattatok az F&F Active legújabb kollekciójáról, s az elmúlt egy hónapban magam is naponta teszteltem a márka termékeit.

Mivel mostanra a mindennapjaim részévé vált a mozgás és a konditeremben való edzés, így itt volt az ideje, hogy beszerezzek legalább egy teljes sportruházati szettet. A végső döntést az F&F mellett tettem le, mivel a márka sportruházati vonalának 2016-os tavaszi darabjai a legújabb innovatív megoldásokat ötvözik, és nem mellesleg divatosak is. Minőségi anyagok keverednek energikus és vidám, neonszínű mintákkal és divatos szabásokkal a márka kollekciójában. Az  F&F  Active  kollekciója  jól  szellőző  és  gyorsan  száradó anyagokból  készült,  a megfelelő  testhő  és  a komfortérzet  megtartásáért. Az elmúlt hetekben az is bebizonyosodott, hogy roppant kényelmesek ezek a termékek, és kifejezettem megszerette az edzést a brand ruháiban. A napi testmozgás mellett muszáj odafigyelni a megfelelő táplálékbevitelre is! A különféle étrendkiegészítők  és tömegnövelők segítségével még eredményesebb lehet az edzés, amiben a Scitec Nutrition van a segítségemre. 

Számomra fontos volt az is, hogy a megfelelő öltözet mellett egy remek légkörű termet találjak. Úgy tartom sikerült az egyik legprofesszionálisabb edzőtermet választanom, hiszen a Life1 Nyugati Fitness termében nagyon szerettem edzeni, és biztos vagyok benne, hogy továbbra is a vendégük maradok. A csodás panoráma mellett, amibe azonnal beleszeret az ember, ahogy látja a város lüktetését a szeme előtt, muszáj megemlítenem a teremben dolgozó edzőket is, akik szívesen segítenek, nemcsak a már jól ismert arcoknak, hanem a kezdő tornázni vágyóknak is. Amennyiben még nem vagy magadban biztos, hogy melyik teremben kezd el az edzést, próbáld ki ingyen a Life1 valamely termét, és magad is megtudod, hogy a város egyik legjobbját választottad. 

 

Fotó: MT - Molnár Tímea

0_13.jpg

Teljes szett: F&F Active
Sportcipő: Pull&Bear
Helyszín: Life1 Nyugati Fitness

0_7.jpg

0_8.jpg

0_9.jpg

0_1.jpg

0_10.jpg

0_12.jpg

0_11.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr398387932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása