OUTFIT #70

A tavaszi szezon egyik nagy kedvence szaggatott farmer, amit most a klasszikus feketével variáltam, a szokásos csavarral! 

Ugyan általában a karcsúsított, illetve testet követő darabokat részesítem előnyben, ugyanakkor vannak napok, amikor inkább a oversize szabások mellett teszem le a voksom. Ugyan kifejezetten nem tetszenek a nagyon hosszú, túlméretezett pólók, így nagyon tudok örülni, ha egy az átlagostól picit hosszabb felsőt sikerül vásárolnom. A lent látható összeállításban két oversize pólót kombináltam: egy hosszabb szabású fehér pólóra vettem fel ey másik oversize fekete t-shirtöt. A felsők mellett mindenképp muszáj megemlítenem, hogy vadonatúj H&M Loves Coachella kollekcióból választott szaggatott farmeremmel (online itt elérhető) még mindig nem békéltem meg igazán, de valamiért tetszik. Bevallom hozzá kell szoknom, hogy ennyire lyukas és combot villantok az utcán, haha, de tényleg. A szettem egy minimal bőrdzsekivel és egy klasszikus tornacipővel lett teljes.

 

Fotó: Monsphoto

109.jpg

Bőrdzseki: Zara
Fehér póló:  Bershka
Fekete T-shirt: Topman
Farmer: H&M 
Napszemüveg: F&F
Óra: NewYorker
Cipő: F&F 

082.jpg

101.jpg

115_1.jpg

156.jpg

159.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr548598190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kingha 2016.04.19. 11:04:16

na jó, divat ide, őrület oda - akkor is nevetséges ezt utcára felvenni. az még csak karamellás plusz, hogy előtte még egy tízest kicsengetsz érte a hundmben.

na de, ha már férfi vagy, akkor viseld szakadt nadrágod és annak következményeit - a nem építő kritikát.

arsenal71 2016.04.19. 19:56:04

Ezt kezelni lehet gyógyszerekkel, nem szabad engedni elhatalmasodni. Rendben van, hogy a divat a bolondoknak van, de legyen már egy határ.
süti beállítások módosítása