Magyar tavasz: YUUTHS

Akik már régebb óta figyelemmel követik a blogot, azoknak már biztosan ismerősen cseng a YUUTHS márkanév, hiszen többször is szerepelt itt a blogon! 

A YUUTHS férfiruha márka sportosan elegáns dinamizmusával, modern, energikus formavilágával valamint kreatív szín- és anyaghasználatával üde színfoltja lett a magyar divatéletnek. Talán épp ezért is a márka lett számomra a divathetek brandje, hiszen két fashion week-re is öltöztetett már Molnár Annamária, a márka alapítója. Legutóbb épp az akkor még csak készülő 2016-os tavaszi kollekcióból válogathattam (itt), s azóta megérkezett a teljes gyűjtemény is. A legfrissebb kollekció fő inspirációs forrása a sziklamászás, a mászók felszerelése és környezete volt. 'A sziklamászókban jelen lévő erő, akarat és összpontosítás lenyűgözött. Ez egy olyan sportág ahol fizikailag és szellemileg is maximálisan összpontosítani kell. A mozdulatok sokszínűsége mellett a sportághoz tartozó tárgykultúra is nagyon összetett és érdekes ez nagyon jó alapot adott az inspirációnak.'- nyilatkozta Molnár Annamária. A formák, az anyag- és színhasználat mind erősítik a sportos formavilágot. A fazonok és szabásvonalak visszautalnak a mászók felszerelésére. A kőzetek felülete az anyagok textúrájában köszön vissza, illetve a csiszolatlan kövek kiegészítőkként jelennek meg a kollekcióban. A tervező az anyagválasztásnál sportos, innovatív anyagokat kevert klasszikus elemekkel hű maradva ezzel a márka jellegzetes stílusához. A sportos, dinamikus attitűd megtartása mellett fontos volt a sziklamászók környezetének, varázslatos atmoszférájának a megjelenítése is. Ezért a tervező hozzáadott a kollekcióhoz egy fantáziadús, szabad vonalat, ami a naiv festőművészet természetképeiből inspirálódott. Az erőteljes sportos vonal így kiegészült egy friss, könnyed hangulattal, a hullámos formavezetés pedig érdekes kontrasztot hoznak létre a geometrikus formavilággal. A YUUTHS és a kollekció célja, hogy bátorítsuk a férfiakat arra, hogy kifejezzék az egyéniségüket a designon keresztül. Nem kérdés, hogy Annamára legújabb darabjaiért is odavagyok, na és Ti? 

 

yuuths_campaign_01b.jpg

 

A teljes lookbookért katt a képre!

Fotó: Tóth Kristóf
Model: Bendeguz @The Diary Management
Haj: Pásztor László
MUA: Galambos Eszter

yuuths_campaign_03_ss16.JPG

yuuths_campaign_3web.jpg

yuuths_campaign_4web.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr218646918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása