Ne elégedj meg a megszokottal!

Ezzel a jelmondattal jött létre a város egyik legújabb és egyben legtitokzatosabb LMBT bulisorozata, amire már nem is kell sokat várnotok!

Biztos vagyok benne, hogy lassan már egy hónapja a ti Facebook falatokon is fel-fel tűnik a VIBE  sejtelmes kampánya, ami a város legújabb parti sorozatának ígérkezik. A hirtelen feltűnő, majd éppoly gyorsan eltűnő, pop up boltok napjaink legmenőbbjei! Itthon eddig főleg divatboltok és néhány kiállítás élt a pop up adta lehetőségekkel, ellenben most megérkezett a város 'legkúlabb' pop up partisorozata. Személy szerint azért szeretem a pop up boltokat, mert így a termékek szinte mindig illeszkednek a légkörköz, és erős elegyet képeznek a belső térrel. Bízom benne, hogy, jelen esetben, az aktuális buli mindig az alkalomhoz legjobban passzoló környezetben tud majd megjelenni. Ez a titokzatosság egy partinál állandóan garantálja az újdonságot és az izgalmat.  A VIBE csapata a pop up titokzatosságára építi a sorozatát, ami elsőre inkább egy gerilla akcióhoz hasonlított, mintsem egy leendő vetélytársnak. Ellenben az első buli előtt pár órával legalább egy estére biztos komoly versenytársa lesz a már jól ismert, szintén LMBT, partinak. Na de nem is a versenyzésem van a lényeg, hanem sokkal inkább azon, hogy az új sorozat egy üdébb szórakozási lehetőséget szeretne kínálni leszbikusoknak, melegeknek,  queereknek és barátaiknak egyaránt. Mint már ismert, szeptember 24-én, azaz holnap este, a megújult Gödör klubban nyitja ki kapuit első ízben a VIBE, ahol pop klasszikusok mellett a house ritmusai sem hiányoznak majd, mindezt a zenei sokszínűséget egy speciális performance tetőzi majd - szerintem kár lenne kihagyni! Új design-val, gyorsított kiszolgálással és extra légtechnikával vár benneteket is a VIBE csapata szeptember 24-én a Gödör klubban!  

 

1c1.jpg

Amennyiben szeretnél csatlakozni az eseményhez, katt a képre! 

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr8611738103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása