#CampFossil

Alig egy hete részese lehettem az amerikai márka őszi sajtóeseményének, ahol bemutatásra került a Fossil őszi kollekciója, amit High Note SkyBar mesés naplementéje tett felejthetetlenné.

Ez az ősz teljesen más lesz, mint a többi. Nincs hálásabb dolog, mint egy olyan kampányt bemutatni, amely mindannyiunkat visszarepít a régi idők kedves tábori emlékeihez. Ropogó tábortűz, tollasozás, nevetés, sátorozás, számháború…. és még sorolhatnám. Biztosan ti is találtok néhány szívet melengető élményt játékos gyerekkorotokból. Az ilyen és ehhez hasonló különleges emlékek keltették életre a CAMP FOSSIL kampányt. Az ősz tónusainak széles skáláját vonultatják fel a CAMP FOSSIL karóra és ékszer kollekciójában, melyben nagy hangsúlyt kapnak a természet és a vadon színei. Így a barna, a menta zöld, a lime, a mogyoróvaj kapja a főszerepet. Sőt a játékot még izgalmasabbá téve, mimóza sárgával, rózsaszínnel és tengerészkékkel állította párba őket a márka. A rozé arany természetesen továbbra is úttörő a kisdobosok között!A Fossil izgalmas őszi trendjei szabadságot adnak, hogy követhesd kalandvágyadat akár a városban akár a Kék-túrán. Nem mellesleg október közepétől a Watch My Watch Westend üzletben gravíroztathatod kedvenc Fossil termékedet is.

 

_mg_7689kicsi.jpg

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr6611768323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása