PopCulture by VIBE

Még nem tudod hol táncolod át a péntek estét? Én megmondom, hisz megérkezett a város legújabb party sorozata elfeledett pop slágerekkel és a legnagyobb pop dívákkal. 

Két sikeres VIBE buli után Budapest egyik legismertebb LMBTQ party sorozata és a Toldi Klub kollaborációjából megszületett a PopCulture, ami havi rendszerességgel hozza el majd az elfeledett pop slágereket. Arról már korábban is olvashattatok, hogy a VIBE szervezői, nem elégednek meg a megszokottal, bővebb infó itt, és mostanra az is kiderült, hogy a budapesti LMBTQ közösség is imádja a VIBE hangulatát és sejtelmességét. Nem titok, a party sorozat épp azt a 'piaci rést' találta meg, ami az elmúlt időkben egyre inkább hiányzott a város lüktetéséből: egy olyan bulit, ahol nem kell feszengned, hanem igazán önmagad lehetsz és önfeledten szórakozhatsz, kritikus tekintetek nélkül. Talán ezen a sikeren is felbuzdulva november 11-én, igen pár nap múlva - pénteken -, elstartol a VIBE első sorozata, a PopCulture! A szervezők elmondása szerint a PopCulture-ra röviden, tömören minden beletartozik majd, ami a popkultúrával kapcsolatos, szerintem kár lenne kihagyni! Már most írd fel a naptáradba, hogy november 19-én ismét egy őrületes bulival készül, a VIBE, hiszen egy őrületes szülinapi bulival tér vissza a Gödör Klubba, de erről majd később - addigi részletek ittNa de ne szaladjunk ennyi előre, hisz előtte Téged is vár a PopCulture, a Toldi Klubban!

vibe_161111-page-001.jpg

További részletek itt, és nem utolsó sorban az eseményhez itt tudsz csatlakozni, ahol még páros belépőket is nyerhettek!

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr1411943885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása