A természet ereje, avagy a Pearl Cosmetics

Egyszerűen nem tudunk szabadulni a csípős hidegtől, és ezeken a napokon még inkább oda kell figyelni bőrünk hidratálására, amiben remek segítségem a Pearl Cosmetics.

Ugyan sokáig nem szenteltem különösebb figyelmet a bőröm ápolására, mígnem megtaláltam pár jól bevált terméket, amiket mind a mai napig használok.  A reggeli szépségápolási rutinom mindössze egy klasszikus hidratáló krémből állt, míg este egy teljesen basic arctonikkal tisztítottam meg az arcom. Pár hete, a természetesség jegyében ismerkedtem meg a Pearl arcápoló termékcsalád kiemelkedő minőségű, hatékony termékeivel, amelyek kellemesebbé teszik a mindennapi arcápolást. Különleges növényi olajok és kivonatok kompozíciója a tökéletes arcápolásért - akár ez is lehetne a márka hitvallása, ugyanis arckrémeikben átlagosan hat, nyolc féle növényi olaj illetve összetevő található. Amiért felkeltette a figyelmemet a márka az az, hogy minden termékük a parabénektől, szilikontól, parafintól, kőolajszármazéktól és aluminiumtól mentes, állatkísérletek nélküli kutatómunka eredménye - ez szerintem fantasztikus! Kínálatukban mindenki megtalálja a bőrtípusának leginkább megfelelő arctisztító, ránctalanító illetve hidratáló termékeket.

 img_2627-2j.jpg

Az elmúlt két hétben egyszerűen a rabja lettem a Pearl intenzív pigmentfolt elleni krémnek, ami kifejezetten férfiaknak készült. Sajna nemcsak a hidegben pirosodott ki az orcám, hanem egy átlagos tavaszi, napsütéses napon is, ezért keltette fel a figyelmemet a Kakadu szilva kivonattal készült termék. Az ausztrál trópusi növény, a Kakadu szilva gyümölcsének rendkívül magas a C-vitamin tartalma. Összehasonlítva a naranccsal vagy az áfonyával, a C-vitamin koncentráció majdnem százszoros. Ez a legmagasabb, ami természetes forrásban megtalálható. Magas C-vitamin tartalma jótékony hatással van a bőrre, csökkenti annak öregedését, a sötét foltok megjelenését és UV védelmet biztosít. A krém természetes összetevői révén segít a bőr UV sugárzás elleni védelmében, halványíthatja az öregedés okozta foltokat, megakadályozhatja a nap okozta foltok kialakulását. Továbbá a kedvenc Pearl termékem tartalmaz százszorszépvirág kivonatot is, amely csökkenti a melanin túltermelődést, egyenletesebbé, és simábbá varázsolja az arctónust. Három kiváló minőségű olaj alkotja még a tökéletes elegyet, avokádó olaj, ami kiváló omega-3 zsírsav forrás, így biztosítja a bőr mélyhidratáltságát, és öregedésgátló olaj is egyben, ami visszaadja a bőr rugalmasságát. A jojoba olaj nemcsak hidratál, hanem felveszi a harcot a ráncokkal, növeli a kollagén természetes előállítását is. Nem utolsó sorban az olivaolaj, ami antioxidánsokban gazdag, így megakadályozhatja a bőröregedést, a ráncok kialakulását, és egyben segít megtartani az arcbőr rugalmasságát. Másfél hetes  intenzív használat után, napi 1-3 alkalom mellett tapasztalom, hogy egyre kevésbé látványos a kipirosodás az orcámon. 

 

img_2706j.jpg

img_2718j.jpg

img_2766j.jpg

Egy másik, szintén kedvenc termékem a Pearl intenzív szemkörnyékápoló krém, amit leginkább a hiúságom miatt próbáltam ki. Ez az ultra intenzív szemkörnyékápoló krém segít csökkenteni a ráncokat, a szem alatti duzzanatokat és karikákat, feszesíti a szemkörnyéki bőrt és a szemhéjat, egyszerűen a függője vagyok! Lehet, hogy huszonévesen még korai a ráncok feszesítése, ellenben a kialvatlanság jeleit is roppant mód eltünteti a barbadoszi cseresznye kivonat, ami magas vitamin- és ásványi só tartalma miatt harcol a szabadgyökökkel, lassítja a sejt- öregedést, frissíti a fáradt, stresszes bőrt. Bármennyire is meglepő, de a krém fő alapanyaga a papaja, ami magas C-vitamin, A-vitamin és egyéb flavonoid tartalma miatt segít megőrizni a bőr egészségét és ráncmentességét. Ezek a tápanyagok, mint antioxidánsok, segítenek megelőzni a szabad gyökök által okozott károkat, amelyek az öregedésért felelősek. Ahogy az ananász is C-vitaminban gazdag, felveszi a harcot a szabadgyökök ellen, hozzájárul a kollagén előállításához. Gondoltátok volna, hogy sokunk kedvenc gyümölcse puhává és rugalmassá változtatja a bőrünket, hát nem fantasztikus! 

 img_2678j.jpg

Ahogy feljebb már említettem, amint teszteltem a Pearl Arctonikot, máris lecseréltem korábbi arclemosómat, ugyanis uborka-, és varázsmogyoró kivonattal minden bőrtípusra tökéles megoldás lehet. A Pearl Arctonik gyengéden tisztítja meg arcbőrét függetlenül attól, hogy az száraz vagy zsíros. Finoman eltávolítja a szennyeződéseket miközben felfrissíti és nyugtatja a bőrt, és nem mellesleg alkoholmentes termékről beszélünk. Természetesen a márka alapítója, Varga Mária a hölgyekre is gondolt a márka alapításánál, így született a Pearl Hidratáló Nappali Krém, amely segíti a bőr faggyútermelését optimális szintre emelni miközben egyenletes hidratáltságot biztosít számára a pórusok eltömödése nélkül. A hidratáló krém főbb összetevői a szőlőmag,- citrom-, jojoba és teafaolaj, csipkebogyó és levendula kivonat, valamint hialuronsav. Míg a Pearl tápláló nappali krém száraz bőrre jótékony hatását az olyan összetevőknek köszönheti, mint az avokádó-, argán- és olivaolaj, shea vaj valamint a csodás jojoba olaj. Ennek fényében nem titok, hogy a márka célja: az elégedett vásárlók egészséges szépülése. 

 

Fotó: Bokros Dorottya

Köszönet a helyszínért a Casati Budapest Hotel-nak.

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr512189146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása