OUTFIT #93

A tavasz az egyik kedvenc évszakom, hiszen ilyenkor egyre többet süt a nap és egyre jobban lehet variálni a ruhákat és a rétegeket.

Mára két nagy kedvencemet variáltam, a kéket és a bombert. Akik már régebb óta követnek, többször is olvashatták, hogy a kék, és annak millió árnyalata, a kedvenc színem, így e árnyalat gyakranta tűnik fel az oldalamon. Így lentebb is egy klasszikus farmer-fehér póló kombót láthattok, amit egy sportosabb kék bomberrel egészítettem ki, ami továbbra is a szezon egy nagy favoritja. A hétköznapokon a letisztultabb, már-már egyszerű összeállításokat részesítem előnyben, amit szívesen bolondítok meg egy látványos kiegészítővel. Most a cipőé lett a főszerep, ugyanis egy gyönyörű hímzett sportcipőbe szerettem bele pár napja, amit azóta is imádok, álomszép, komolyan! Néktek hogy tetszik a lenti összeállításom? 

 

Fotó Bokros Dorottya0_img_5972.jpg

Bomber: Asos
Póló: H&M
Farmer: Bershka
Napszemüveg: H&M
Karkötő: Trendhim
Cipő: Zara

4_img_6058.jpeg

1_img_5981.jpg

2_img_5962.jpg

3_img_6042.jpeg

5_img_6128.jpg

6img_6175.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr212430129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása