Bemutatkozik az Equals by Yolkiest

Múlt héten egy rendhagyó bemutató keretei közt mutatkozott be a Yolkiest legújabb projektje, ami az Equals nevet kapta, nem véletlenül.

A Yolkiest  egy 2015. óta létező webshop, amely minőségi nemzetközi márkákat forgalmaz, mint például a Dirty Velvet, DGK, Diamond Supply Co, HUF, vagy épp a TOMS. A Yolkiest a kezdetektől fogva próbál trendteremtő, friss és szókimondó lenni, újat mutatni. A megálmodók idealisták és szenvedélyesek, de nem öncélúak. Ezek a célkitűzések most a saját kollekciójuk elindításával teljesednek ki. Az Equals by Yolkiest megalkotásánál nem engedtek a kompromisszumoknak. Legjobb tudásuk szerint találták ki, tervezték meg és készítették el az alkotásokat. Minden saját ötlet, és itt, Magyarországon készült elsőosztályú anyagokból, a legjobb szakemberek segítségével. A női és férfi pólók fazonjainál a merészségét és a viselhetőséget vették figyelembe, és ötvözték a  kényelemmel. A printek a modern ember gondolatait, sztereotípiáit, felvállalásait, kiállásait mutatják meg.

A teljes kampányért katt a fotóra! 

 

A névadó Equals minta nagyon jól reprezentálja, hogy mit gondolnak, és mit akarnak a megálmodók: egy olyan helyet, ahol mindenki egyenlő és nem a bőrszín, vallás, gondolkodásmód alapján értékeljük embertársainkat. A csapat tagjai hisznek abban, hogy az Equals by Yolkiest kollekció nem csak a pólókról szól, hanem sokkal több annál. Az ökolábnyom csökkentése és a rászorulók támogatása legalább olyan fontos számukra, mint a stílus. Komplex dolgokban gondolkodnak. Minden egyes Equals póló árából 1 rászoruló gyermek 1 napi étkezését biztosítják a Gyermekétkeztetési Alapítványon keresztül. A fenntarthatóság jegyében pedig minden póló mellé kaptok egy egy vászontáskát, ami a műanyag szatyrok helyettesítője lehet a mindennapokban.

A többi Equals by Yolkiest launch partin készült fotóért katt a képre!  

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr7512464519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása