Megérkezett a Herschel Supply Co legújabb kollekciója

Épp egy hete mutatkozott be a Herschel Supply Co legújabb, 2017-es tavaszi kollekciója,  amely egy nosztalgikus út az utazás aranykorába, ahol a felfedezésre váró új távlatokat ünnepeljük.

Az 1900-as évek elején Peter Alexander Cormack, hordókereskedő és felesége, Annie, útnak indult a skóciai Wickből Kanadába. Egy Herschel nevű kisvárosban telepedtek le, melynek lakossága ma is mindössze 30 főt számlál. 2009-ben Jamie és Lyndon Cormack megalapította a Herschel Supply-t, melyet arról a városról neveztek el, ahol családjuk három generációja felnőtt. A cég központja ma a kanadai Vancouverben található, küldetése pedig, hogy stílusos és praktikus táskákkal és kiegészítőkkel tegye élvezetesebbé mindennapi utazásainkat, történjenek azok akár a városon belül, akár földrészek között. A Herschel Supply termékei ötvözik a klasszikus formákat a modern funkcionalitással és a legújabb technológiákkal, odafigyelve a legapróbb részletekre is. A Herschel Supply alapjait jelentő eltéveszthetetlen sziluettek tovább finomodtak és a tavasz-nyári kollekció új perspektívába helyezi a klasszikusokat. Új modellek mutatkoznak be minden kategóriában és minden darab tovább fejlődik finom részletekkel és a szezonális színek és egyedi printek vibráló gyűjteményével. A klasszikus és új színkombinációk mellett a szezon meghatározó printjeit ezúttal Kuba ihlette, ahol természet bujasága és a városok utcáinak napszítta színei egyedülálló kontrasztot alkotnak. Az új CITY hátizsákok még egy lépést tesznek a minimalizmus felé és letisztult, szögletes formájukkal válnak az ideális városi társsá. A Hershel pénztárcáiba idén egy új RFID (Radio Frequency IDentification) blokkoló is került, amely megakadályozza, hogy a tárca tulajdonosának bankkártya-, illetve személyes adatait bárki illetéktelenül leolvassa. 

Az új kollekciót bemutatkozásának a The Mayfair Selection adott helyet, ahol a márka újdonságait egy laza városi piknik keretein belül ismerhettük meg,  amit a KicsiZso/Bodrog Smoker, a Zwack Unicum, a Fritz Kola, a Racer Beans, a Bubbles Spritzer, a Mentes, a Rooth Beer és a kirandulastippek.hu tett felejthetetlenné. Imádtam, ahogy az eseménynek helyet adó boltocskát is. A The Mayfair Selection egy kis darab Anglia Budapesten. Alapítói rajonganak a piros buszokért, Shakespeare-ért, és az ötórai teáért és utazásaink során rengeteg igazán modern, mégis „nagyon angol” dolgot kipróbáltak. Úgy érezték, a sok praktikus, kényelmes és minőségi megoldásnak itthon is van helye, a kínálat pedig később nemzetközivé bővült, olyan brandekkel, mint a TOMS avagy a Herschel Supply. Az üzlet által forgalmazott márkák modelljei egy aktív, trendi és vidám életmód kellékei. Segítenek kitűnni a városi forgatagból, de abban is, hogy sikkes eleganciával élvezhessük a vidéki élet kalandos nyugalmát. A The Mayfair Selection szerint az ideális ruhatár praktikus, egyedi és kényelmes egyszerre. Vidéki stílusú női ingeik irodai viseletnek is alkalmasak, de akkor sem hagynak cserben, ha bringára pattanva vágunk át a városon. Férfi öltönyeik és zakóik stílusosak és elérhető árúak, hogy viselőjük minden nap elegáns és kiegyensúlyozott lehessen. Az eleganciához elengedhetetlen a makulátlan ízlésről tanúskodó cipő. Az 1880 óta családi vállalkozásként működő Loake rámavarrott cipői a legmagasabb minőséget képviselik, így minden lépés a legnagyobb kifinomultsággal tehető meg. És ha Anglia, akkor eső… Mivel egy kis zápor senki jókedvét nem veheti el, itt a különleges esernyők és a legváltozatosabb mintájú esőkabátok mellett két izgalmas gumicsizma márka is megtalálható. A Butterfly Twists gumicsizmái az elegánsabb darabok kedvelőinek szólnak, emellett a praktikum jegyében egy mozdulattal össze is hajthatóak. A nedves fűben való gondtalan sétáláshoz pedig a Joules vidám gumicsizmái tökéletesek. A virágos, pöttyös, extrém színű darabok még a legszürkébb napot is elviselhetőbbé teszik.

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr6212478441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása