OUTFIT #94

A nyár beköszöntöttével újra főszerepbe kerülnek a pasztell árnyalatok, amelyek évről évre meghódítják az utcai divatot.

Legújabb összeállításom kulcsdarabja egy pasztell rózsaszín bőrkabát lett, ami épp annyira rózsaszín, hogy az még kellemes legyen egy férfi ruhatárában is. Öltözködési szokásomhoz híven most is fehérrel kombináltam összeállításom főszereplőjét, méghozzá egy vékony, nyárias kötésű pólóval és egy klasszikus fehér inggel, ami leginkább most csak kiegészítőként funkcionált. Nyáron ritkán viselek farmert, a melegben előtérbe kerülnek a vászon nadrágok és a chinok a ruhatáramban - lentebb egy oversize szabású nadrággal tettem teljessé a megjelenésem. Természetesen a szezon egyik kulcsdarabja, a tükörlencsés napszemüveg sem hiányozhatott a lent is látható összeállításból, na és kedvenc Fossil karkötőm sem, amibe a Purpose szócskát gravíroztattam. Nektek hogy tetszik a lenti outfit?

 

Fotó: Bokros Dorottya1_1_3.jpg

Kabát: Zara
Ing: Massimo Dutti
Póló: H&M
Nadrág: Asos
Napszemüveg: Dior (by Farfetch)
Karkötő: Fossil
Cipő: Springfield

1_4_3.jpg

1_7_2.jpg

1_2_3.jpg

1_6_2.jpg

1_3_3.jpg

1_5_3.jpg

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr5512494143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása