Karácsonyi ajándéktippek férfiaknak

Kevesebb, mint egy hét és itt az év egyik legszebb, legcsillogóbb, és egyben a legstresszesebb ünnepe, a Karácsony! 

Mint mindenben az ajándékvásárlásban is kétféle ember van, vannak akik már hónapokkal az ünnep előtt már elkezdik a nagy ajándék vadászatot a tökéletes meglepetésért,  és vannak akik 24. reggelén kétségbeesetten rohangálnak a legközelebbi plázában. Én valahol a kettő véglet közt vagyok, ugyan nem szokásom már szeptemberben megvásárolni az ajándékokat, de nyilván az utolsó utáni pillanatra sem szeretem hagyni a meglepetések beszerzését. A mai posztban 5 ajándékötlettel próbálok segíteni abban, hogy mire is lehet szüksége egy XXI. századi igényes férfinak. 

 img_4357.jpg

Fotó: Bokros Dorottya 
Helyszín: Casati Budapest Hotel

PARFÜM

Lehet, hogy snassz, de egy klasszikus illattal nem lehet mellélőni. Az én nagy kedvencem a Dior Homme illata, ami mára az elegáns metropolita férfi szinonímája lett a parfümiparban. Egy sokkal merészebb illatot is ajánlok, méghozzá az olasz divatház, a Versace, legújabb férfi parfümjét, az Erost. Eros, a szerelem istene, aki képes az embereket szerelembe ejteni íjával és nyílvesszőjével. Szerelem, szenvedély, szépség és vágy: ezek az alkotóelemei ennek az illatnak. A Versace Eros a szenvedélyes, erős férfi illata, amit csak ajánlani tudok. 

 

KÜTYÜ

Biztos vagyok benne, hogy minden férfiban ott van még a nagyfiú, aki olykor - olykor képes órákat a TV előtt Xbox-ozni. Épp ezért biztos mindenki örülne a már meglévő alapkonzoljához egy friss kiegészítő elemnek. Vagy az év egyik nagy visszatérőjének, a Nintendo Switchnek. A Nintendo új kütyüje látványosan nem megy bele a Playstation és az Xbox lóerőháborújába, hanem minél inkább különbözni akar tőlük játékélményben, és emlékezhetünk, hogy a Wii is ezzel verte meg őket a maga idején.

 

APRÓ MEGLEPETÉS

A Karácsony valóban nem a pénzszórásról szól, és úgy tartom, napjainkban már nemcsak az ünnepekkor vásárolunk magunknak, hanem mikor épp szükségünk van egy adott termére. Épp ezért szerintem sokkal mókásabb egy olcsóbb, de tréfás ajándékkal kedveskedni a család férfi tagjának, mintsem a legújabb szuper okostelefonnal. A nagy csúnya karácsonyi pulcsis őrület helyett, én inkább egy tréfás zoknit választanék.

 

ÓRA

Nincs is férfiasabb kiegészítő, mint egy remek karóra. Én tiszta szívvel a Thomas Sabo legújabb órakollekciójá tudom ajánlani, ami már elérhető a budapesti boltokban is. Az új Rebel at heart Men karórák magával ragadó harmóniát képeznek formáikkal és arányaikkal: a klasszikus felépítés és a minimalista, retro dizájn számos stílusirányzattal tökéletesen működik. A magas minőségű rozsdamentes acélból vagy vintage bőrből készült
óraszíjjak és a többféle színkombináció megkerülhetetlen darabokká teszik az öt új órát.

 

ÉLMÉNY

Nem vitás, hogy a szeretteinkkel eltöltött idő a legértékesebb, ezért a tucatnyi termék helyett érdemes elgondolkodni azon is, hogy sokkal különlegesebb lehet akár közös élményt ajándékozni Karácsonyra. Gondolok itt egy hegymászásra, vagy az extrémebb sportok kedvelőinek egy vadvízi evezést, na és a klasszikus wellnesz hétvégékről sem szabad megfeledkezni. 

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr9613507075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása