Ragyogj a Shine szépségével!

A napokban egy rendhagyó eseményen vehettem részt, ahol megismerkedtem az ADRIENNE FELLER márkával, s legújabb kollekciójával egyaránt! 

Kivételesen nem ruhákról van szó, hanem kozmetikumokról. Mivel mostanában egyre inkább figyelek arra, természetes eredetű termékeket használjak, így roppant mód örültem a lehetőségnek, hogy közelebbről is megismerjem a márka újdonságait. Az ADRIENNE FELLER termékek mögött több évtizedes szakmai tapasztalat, a minőség és az ember iránti elkötelezettség áll. Minden egyes termék szeretettel és gondossággal készül, melyek különleges összetételüknek köszönhetően egyedülálló módon táplálják, regenerálják, fiatalítják a bőrt, támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait és harmonizálóan hatnak a lélekre. Az ADRIENNE FELLER legújabb termékcsaládját a természetes szépség ragyogása inspirálta. A Shine elixírolaj és táplálókrém a természet kincseit felhasználva javítja a bőr állapotát, miközben megszólítja a lelket is. Összetevőik könnyedén beépülnek a sejtekbe, így éltető erővel töltik fel azokat, valamint a magas tisztaságú illóolaj tartalmuknak köszönhetően a lelket is harmóniába hozzák, ezzel elősegítve a szervezet egészséges működését. A természetes összetevők ezen művészi kompozícióját - a többi ADRIENNE FELLER termékhez hasonlóan - a márka hagyományai, a magas minőségi elvárások és luxus iránti igény határozza meg.

shine.jpg

A kollekció két csodát tartalmaz, a Shine elixírolaj, az igazi antioxidáns bombát. Az elixírolaj kényeztető, mégis intenzív hatású növényi kivonatok harmonikus kompozíciója, amelyből már egy csepp is azonnali eredményt hoz. Válogatott összetevői közül kiemelkedik a minden gyulladást megszüntető árnika, és a sejtregeneráló hatású korzikai Immortell. A luxust fokozza a rózsa kivonat, ami mellett aranyló mandulaolaj, smaragdszínű szőlőolaj és fiatalító hatású tengeri alga kivonat is került az elixírbe. Mindezek olyan művészi elegyet alkotnak, hogy az elixírolaj cseppek mélyen behatolnak a bőrbe és pillanatok alatt életre keltik azt. A termékcsalád másik tagja a Shine krém. A különleges, regeneráló hatású Shine krém az elefántcsontparti gyömbérnek köszönhetően a bőrmélyebb rétegeit is új energiával tölti fel. A szépítő antioxidánsokat a mandulaolajjal összesodort szilvamagolaj biztosítja, míg a vajfaolaj és az argánolaj véd és táplál. A hatást fokozza, és hosszantartó fiatalságot kölcsönöz a tengeri alga, a magyar termálvíz remineralizál, míg a tömjén védelmet és istennőknek kijáró szépséget ad. Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket ne habozzatok kipróbálni a termékeket, nem mellesleg a márka képviselete szerint minden egyes Shine termék unisex! 

 

Forrás: PS Creativ Agency

FACEBOOK | INSTAGRAM 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr9913608097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása