OUTFIT #112

img_1963.jpg

Még valamikor a nyár kellős közepén lehettem részse a Levi's Tailor Shop on Tour szuper eseményének, ahol egy klasszikus farmerkabit kreáltunk a saját ízlésünkre.

A hűvös szeptemberi időjárás beköszöntével végre már hordani is tudom a szuper egyedi farmerdzsekim! A 3 napos eseményen bárki egyedivé tehette felvarrókkal, szegecsekkel, kitűzőkkel, holografikus vinyl rátétekkel és szitázással régi megunt farmerjét. Egy különleges workshopon Meyer Eszter Virág, blogger, és a Y Konszept alapítójával és Mészáros Lúcia, az Illuxrát tervezőjének segítségével alakult át a klasszikus Trucker dzsekim egy igazi műalkotássá. Egyszerűen a mai napig imádom, a '90's Cool Kid' feliratot a dzseki hátán, és a piros részleteket, amivel még 'leviszesebb' lett  a farmerem. A feltűnő kabáthoz kissé visszafogott darabokat válogattam, hogy egy mindenki által viselhető szettet mutathassak be nektek. 

 

Fotó:  Bokros Dorottya

img_1906.jpg

img_1933.jpg

img_1915.jpg

img_1910.jpg

img_1897.jpg

img_1943.jpg

img_1971.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr2214234269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása