OUTFIT #113

img_0236-2.jpgEgyre gyakrabban esik meg velem, hogy nem csak a hétvégén vagy sportoláshoz húzok melegítőt, hanem a kényelem jegyében a hétköznapokon is sportosan öltözöm.

Mára is egy ilyen szuper kényelmes és nem mellesleg trendi összeállítással készültem nektek. A vezető divatházaknak köszönhetően egyre nagyobb teret hódítanak az utcai öltözködésben a sportruházatok, így már bátran viselhetjük utcán is kedvenc darabjainkat, amit eddig csak a konditerembe hordtunk. Én pár napja fedeztem fel a Bonprix onlina kínálatát, és azonnal az egyik nagy kedvenem lett a német brand. A lent lárható összeállítás alapja egy bonprix nadrág, ami egy színben passzoló, belebújós sportfelsővel kombináltam. A tavaszias időjárásnak hála ezeken a napokon is bőven elég egy könnyed sport összeállítás, hogy járjam a várost és intézzem apró-cseprő dolgaim. 

 

Fotó Bokros Dorottya

img_0261-2.jpg

img_0265-2.jpg

img_0223-2.jpg

img_0305-2.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr3714305637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása