Barbie meghódította a Puma tervezőit is!

xx_3.jpgInspiráció és az álmok megtestesítője, Barbie több, mint egy baba, ő egy globális ikon. Körülbelül 200 karrierrel a háta mögött bebizonyította, hogy a nők is lehetnek bármik, és most a sneaker tervezőt is felírhatja a listára.

Az 50 éves Suede modellt a kulturális és divat ikon Barbie egyenesen az álomházából tervezte újra. Mindenki szereti a babáit öltöztetni, és ez az új kollekció lehetővé teszi, hogy saját magát öltöztesse Barbie-nak. A kollekció 2 Suede-t tartalmaz rózsaszín és fekete változatban. A színek, a masni, a Barbie logós részletek mind-mind nosztalgikus érzést keltenek bennünk, de ezek a darabok a modern Barbie szellemében születtek, ahol a baba nem csak azzal bizonyítja erejét, hogy az űrhajózáson keresztül az anya szerepig mindenhol megállja a helyét, már az alkatában sincsenek határok. Éppúgy, mint Barbie-val, a kollaboráció darabjaival is bárki tud azonosulni, és a limitált szériás baba azt sugallja, hogy mindkét cég felült az aktuális divat, szellemiség és kultúra hullámaira. Itthon a Puma a BP Shoppal karöltve mutatta be december 12-én a kollekciót, akik divatban megfelelő szószólói a mai erős, karakteres nőnek. Nem meglepetés, hogy megtalálható náluk a kollekció, hiszen régóta arról híresek, hogy minden márkának a legkülönlegesebb, legmenőbb kollabjait az első sorban tolják.

 

A budapesti sajtóesemény képeiért katt a fenti fotóra!

 

FACEBOOK | INSTAGRAM 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr1014486214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása