A tavasz legmenőbb árnyalatai

jacquemus-fashion-show-pink-t.jpgSpeciális helyzet, ide vagy oda, de végre beköszöntött a tavasz és ezzel egyidőben az új trendek is szépen lassan belopóznak a gardróbunkba!

Ugyan a Pantone a klasszikus kéket jelölte meg 2020. színének, a legmenőbb divatházak szerencsére több tónussal is dolgoztak, így a klasszikus tavaszi pasztell színek mellett bőven találunk divatosan élénk és feltűnő árnyalatokat is a trendek közt. Kétség sem fér hozzá, hogy az idei év nagy visszatérője a pink - köszönve a Jacquemus márkának - amely árnyalat azonnal meghódította az utcai divatot és ezzel egyidőben a legnagyobb fast fashion márkák polcain is megjelent. A pink mellett újra reflektorfénybe került a narancssárga, nem mellesleg e két szín együtt sem egy utolsó színkombó. Szerintem a szezon egyik nagy kedvence lehet majd a türkiz is, ami  teljesen más oldalát képes megmutatni egy világosabb bőrtípuson, mint már egy napbarnított bőrön. Nem mellesleg a türkiz mellett a neon és a zöld is versenyben van a szezon legkedveltebb árnyalata címéért!

pink_1.jpg

narancs.jpg

turkiz.jpg

zold.jpg

neon.jpg

És nem utolsó sorban, nincs tavasz fagyi színek nélkül! Tovább hódít a pasztell kék és rózsaszín, amihez idén csatlakozott a lila is. Az elmúlt évekhez képest ellenben idén egy sokkal finomabb árnyalata jellemezte a vezető divatházak kollekcióit. Bármennyire is meglepő a pasztell árnyalatokkal nagyon jól mutat a bézs is, legyen az egy letisztult darab, vagy akár agy Safari-stílusú összeállítás, ami idén újra hódít. A dizájnerek megelőlegezték számunka a napbarnított bőrt is, amit remekül kiemelnek a sárga árnyalatai, így a bézs mellet idén nagy szerepet kapott a kollekciókban a pasztell sárga, és bármennyire meglepő újra előtérbe került az arany is. Tehát ha egy kis feltűnésre vágynátok a forró napsütésben, akkor bátran válasszatok egy arany total lookot, biztos mindenki titeket fog irigyelni, mintha egy divatlapból léptetek volna ki. Nektek van kedvenc színetek? 

rozsa.jpg

kek.jpg

lila.jpg

sarga.jpg

gold.jpg

 

Forrás: Vogue

 

FACEBOOK | INSTAGRAM

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr615609720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása