Magyar tavasz: Émé

Folytatódik a blog aktuális magyar kollekcióit felvonultató sorozata, melyben egy már jól ismert brand 2016-os tavaszi kollekcióját hoztam el nektek. 

Az Émé márkára már korábban felfigyeltem, és olyannyira megtetszettek a tervezők printjei és szabásvonalai, hogy a MBFWCE eseményen én is magamra öltöttem a márka 2015-ös őszi kollekciójából pár merész darabot (itt). Még most is előttem a kép, amikor a showroomban válogattam, és a tervezők,  Varga Zsófia és Pákozdi Alexandra, épp a 2016-os tavaszi kollekciójuk mintáit festették - már akkor megtetszett az élénk sárga és a lime kettőse. A teljes kollekció mozgásban a MCFD-en debütált, mely azonnal magával ragadt! A déli nap sugarai és játékos árnyékok inspirálták a Summer In The City fantázianévre keresztelt, 2016-os tavaszi szezonra tervezett kollekciót. A darabok különlegességét a pasztellszínek és az élénk árnyalatok összhangja adja, mely a márkára jellemző lendületet, finomságot, nagyvárosi hangulatot reprezentálja. Az Émé nő igazi kifinomult kozmopolita, aki egyszerre érzékeny és határozott, ennek kontrasztját a lágy textúrák és az éles szabásvonalak keveredése adja vissza. A fülledt város hangulatát az egyedi, trópusi növényeket idéző print, valamint az organikus mintázatok és geometrikus formavilág együttese tükrözi. A kollekció darabjai olyan természetes textúrákból készültek, mint a pamut, puplin, vagy a farmer, így kellemes viseletet nyújtanak egy-egy tikkasztó napon is. Kiegészítők terén a választék a népszerű hátizsákok mellett idén clutch fazonú táskákkal is bővült, ugyan a márka hivatalosan nőknek tervez, de a merész férfiak az Émé táskák közül is válogathatnak, mely biztosan remek kiegészítőként szolgálnak majd a nyáron. 

 

12803285_1688756374682473_8796912033477259694_n.jpg

A teljes lookbookért katt a képre!

 

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr758587700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása