OUTFIT #80

Annak ellenére, hogy kifejezetten szeretek kiöltözni, mégis nagyon ritkán láthattok a blogon elegáns szetteket, mindmáig, persze leheletnyi csavarral!

Már régóta terveztem, hogy egy-egy korábbi összeállításomat újragondolok, és megmutatom egy másik oldalát kedvenc darabjaimnak. Tavasszal egy laza sportos szettet hoztam nektek kedvenc melegítő szabású, de mégis elegánsabb szövetből varrott nadrágom főszereplésével (itt), míg ma formális változatát mutatom be.  A lentebb látható outfit a nagy találkozás szellemében született, mely tematika az idei Marie Claire Fashion Days street syle versenyének témája is - bővebben itt olvashattok a pályázatról. Ahogy korábban, úgy most is a szettet a navy blue-ra építettem - ellenben a fémes fényű kabátot egy remek szabású zakóra cseréltem. Ha már elegancia, akkor az összeállításból nem hiányozhatott a klasszikus fehér ing sem, és természetesen a sportcipőmet is lecserélem, méghozzá egy velúr mokasszinre. Az összeállítás egy bohó díszzsebkendővel, és élénk kék karkötővel, valamint egy ezüst tükörlencsés napszemüveggel lett teljes. Nektek melyik szett tetszik jobban: sportos vagy elegáns? 

 

Fotó: Monsphoto

x_1_1.jpg

Zakó: Massimo Dutti
Ing: Zara
Nadrág: H&M
Napszemüveg: H&M
Díszzsebkendő: Asos
Karkötő: Thomas Sabo
Cipő: Massimo Dutti

x_2_1.jpg

x_3_1.jpg

x_5_1.jpg

x_6_1.jpg

x_4_1.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr1511684715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása