3 +1 vezető trend az új szezonra!

A tavasz beköszöntöttével épp itt az ideje, hogy picit frissítsük a ruhatárunkat az új szezon vezető trendjeivel, ma ebben segítek nektek.

Elöljáróban legyen elég annyi, hogy egyre nagyobb teret hódít a retró, így egyre inkább próbálnak a vezető divatházak nemet mondani a slim fit szabásoknak. Emellett egyre erősebb a kilencvenes évek újragondolása, és talán erre a korszakra visszavezethető tendenciák kerülnek majd leginkább a boltok polcaira, majd onnét a ruhatárunkba. Nem mellesleg idén tovább hódít az egyik legmegosztóbb férfi trend, tehát férfitársaim épp itt az ideje behódolni annak a bizonyos színnek, de erről majd később. Ismerjük meg együtt a 2018-as tavaszi szezon vezető trendjeit!

ff_4.jpg

 

FEHÉRET FEHÉRREL

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy a nyolcvanas évek hangulatát megpróbáljátok a stílusotokkal vegyíteni, az az, ha fehéret kombináltok fehérrel. Ha elsőre túl merésznek gondoljátok ezt a trendet, akkor cseréljétek a nadrágot egy világos, akár pasztell színre, amit kombináljatok fehér cipővel, basic vagy akár egy feliratos fehér pólóval, és tegyétek igazán klasszá a szetteteket a szezon kulcs darabjával, a fehér farmer kabáttal. Nézzétek meg, hogy én hogyan kombináltam e darabot legutóbbi OUTFIT posztomban, itt!

feer.jpg

 

Ó, AZOK A NYOLCVANAS ÉVEK

Biztos vagyok benne, hogy mindenkiben él a kép az oversize szabásvonalakról és az óriás válltömésekről, a vezető divatházak tervezőiben is. Talán épp ezért kapott ekkora hangsúlyt idén ez a korszak. Persze nem nagyapáink ruháiban kell majd átvészelni a tavaszt, hanem a dizájnerek a korszak sportuháit és azok szabásait gondolták újra és tették divatossá. Nem mellesleg nagyon jól mutatnak azok a szettek is, ahol a sportos vonalak keverednek elegáns szabásokkal.

80s.jpg

 

CSÍKRA CSÍKOT

A szezonban valahogy megfeledkeztek a tervezők a nagy és látványos printekről, és a csíkok kerültek reflektorfénybe. Nem mellesleg a legtöbb  dizájner kifjezetten szerette keverni a kifutón a csíkokat, amiből egész  megkökkentő szettek születtek. Én inkább azt tanácsolom, hogy kezdetben próbáljatok egy szetten belül csak egy csíkos darabot kombinálni, hogy elkerüljétek a divat baleseteket. 

csik.jpg

 

+1 A PINK NEM MEGY SEHOVÁ

Na jó nem kifejezetten a pink a vezető tendencia, ugyanis a rózsaszín millió árnyalata feltűnt a kifutókon idén is, szóval egyhamar nem szabadulunk e árnyalattól, bár nem is akarunk. Amennyiben féltek a monokróm szetektől, a tervezők gondoskodtak arról, hogy minden ruhadarab trendi legyen rózsaszinben is: legyen az akár egy len bomber, vagy egy klasszikus zakó vagy akár egy farmer nadrág. 

pink.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr1313827308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása